Pentru o experienţă mai bună, vă rugăm să schimbaţi browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii Anunt

Constructii Materiale de Constructii

Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX


  • Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX

DESCRIERE ANUNT

PRET : 12 RON(Pret fix)
TIP ANUNT : Vinde
DATA : 14 iunie 2018
CONDITIE : Nou
GARANTIE : Da
LOCATIE : Jilava, România

     Diluantul pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX este un produs profesional, realizat dintr-un amestec echilibrat de mai multi solventi organici, destinat reglarii vascozitatii de aplicare a emailurilor, lacurilor, vopselelor si grundurilor pe baza de cauciuc clorurat, dar si altor vopsele, la recomandarea producatorului. Acest tip de solvent, desi foarte activ, ajuta la pastrarea tuturor proprietatilor de baza ale vopselelor, in special a luciului, ce pot fi compromise la utilizarea de solventi necorespunzatori, sau cu alte destinatii decat cele recomandate.

Caracteristici principale:

– Reactie rapida;

– Consum echilibrat;

– Randament bun;

– Timp indelungat de pastrare;

– Eficient pentru diluare;

– Nu influenteaza culoarea vopselelor;

– Eficient laatare;

– Compatibilitate perfecta cu vopselele clorcauciuc;

– Compatibilitate controlata cu vopsele speciale.

Domenii de Utilizare:

     Diluantul pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX este recomandat ca solvent de baza, pentru toate tipurile de lacuri, vopsele sau grunduri realizate pe baza de cauciuc clorurat, in vederea reglarii vascozitatii acestora necesara pregatirii prealabile pentru aplicare.

     Principalele produse carora le este destinat sunt:

Vopsea Clorcauciuc pentru Piscine EMEX, Grund Clorcauciuc EMEX, sau Grund de Amorsare-Impregnare Clorcauciuc EMEX. Se foloseste deasemeni si pentru Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX.

     Acest tip de solvent se foloseste cu succes si la alte tipuri de vopsele la recomandarea producatorului, sau cu teste prealabile de compatibilitate.

     Solventul Clorcauciuc pentru Vopsele EMEX se mai foloseste si pentruatarea instrumentelor de lucru (pensule, trafaleti, pistol, instalatii air-less, etc.), cat si a petelor provenite din stropirea accidentala cu vopsele compatibile cu acest tip de diluant.

     In general este folosit in proportie de 5 – 15%, in functie de modul de aplicare al vopselei, si tipul de produs. Trebuie mentionat ca o diluare a produsului mai mare decat cea indicata in Fisa Tehnica, poate influenta negativ performantele peliculei.

     Nu se va folosi la alte vopsele fara recomandarea producatorului, sau teste de compatibilitate.

     Se vor urma cu atentie instructiunile de securitate ale produsului.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Diluant-Vopsele-Clorcauciuc.pdf
Anunturi Similare

Top