Pentru o experienţă mai bună, vă rugăm să schimbaţi browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii Anunt

Constructii Materiale de Constructii

Email Auriu sau Argintiu BRONZ-ALUMINIU EMEX


  • Email Auriu sau Argintiu BRONZ-ALUMINIU EMEX

DESCRIERE ANUNT

PRET : 18 RON(Pret fix)
TIP ANUNT : Vinde
DATA : 14 iunie 2018
CONDITIE : Nou
GARANTIE : Da
LOCATIE : Jilava, România
Email Auriu sau Argintiu BRONZ-ALUMINIU EMEX
Evalueaza si Tu!

     Emailul Metalizat Bronz – Aluminiu Acrilic EMEX este un produs profesional, pe baza de rasina acrilica modificata, pasta de bronz – aluminiu, aditivi speciali si solventi organici, ce formeaza pelicule cu aspect metalizat, rezistente la coroziune, temperatura si intemperii. Este folosit pentru protejarea si vopsirea decorativa a tuturor suprafetelor sau elementelor metalice ce necesita o acoperire superioara si de efect. Se recomanda pentru elementele supraterane. Este realizat in doua variante: auriu si argintiu.

Caracteristici principale:

– Putere mare de acoperire;

– Aderenta ridicata la suport;

– Aplicare usoara;

– Etalare de exceptie;

– Pelicula elastica;

– Duritate buna;

– Rezistenta termica buna;

– Stabilitate in ambalaj;

– Rezistenta buna la socuri mecanice.

Domenii de Utilizare:

     Emailul Acrilic Metalizat Auriu sau Argintiu EMEX este destinat utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor interioare sau exterioare.

     Produsul se foloseste pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, sau care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior.

     Acest tip de vopsea poate fi folosit cu rezultate foarte bune pe orice suprafata metalica ce necesita atat o protectie intensa, cat si un aspect decorativ superior, auriu sau argintiu. Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetei se recomandaatirea mecanica si grunduirea prealabila cu Grund Anticoroziv tip Auto EMEX, de preferinta gri.

     Produsul este recomandat pentru suprafete din otel si metal: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.

     Avand in vedere ca produsul are in componenta sa solventi activi, pentru suprafetele care au fost vopsite anterior (mai ales daca nu se cunoaste tipul vopselei folosite) este necesara indepartarea totala a straturilor anterioare de vopsea prin decapare cu decapant Emex CM CLEANER sau decapant ecologic EMEX PC ECO siatarea mecanica, sau efectuarea de teste prealabile.

     Nu se recomanda pentru tabla zincata noua sau pentru inox.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Vopsea-Acrilica-Metalizata-Bronz-Aluminiu.pdfAnunturi Similare

Top