Pentru o experienţă mai bună, vă rugăm să schimbaţi browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii Anunt

Constructii Materiale de Constructii

Grund Alchidic Anticoroziv Economic NEOMATT


  • Grund Alchidic Anticoroziv Economic NEOMATT

DESCRIERE ANUNT

PRET : 8 RON(Pret fix)
TIP ANUNT : Vinde
DATA : 15 iunie 2018
CONDITIE : Nou
GARANTIE : Da
LOCATIE : Jilava, România
Grund Alchidic Anticoroziv Economic NEOMATT
Evalueaza si Tu!

     Grundul Alchidic Economic NEOMATT este un produs monocomponent, economic, pe baza de rasina alchidica, solventi organici, pigmenti, aditivi specifici, fileri si agenti anticorozivi ecologici, de ultima generatie, fara saruri de plumb sau crom, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice supraterane, exploatate in medii de agresivitate medie, atat la interior cat si la exterior. Are o rezistenta limitata la factori agresivi, dar un excelent raport calitate – pret. Poate fi colorat in nuante caracteristice: rosu, gri, galben, negru.

Caracteristici principale:

– Aderenta buna la suport;

– Putere de acoperire;

– Aplicare usoara;

– Etalare buna;

– Duritate buna;

– Aspect mat;

– Randament bun;

– Rezistenta buna la intemperii;

– Culori caracteristice.

Domenii de Utilizare:

     Grundul Alchidic Economic NEOMATT este destinat utilizarii industriale in vederea pregatirii pentru vopsire a suprafetelor metalice interioare sau exterioare.

     Produsul se foloseste atat pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, cat si pentru cele care au mai fost vopsite cu alte produse peliculogene compatibile.

     Se recomanda aplicarea prealabila a unui decapant Emex CM CLEANER, sau decapant ecologic EMEX PC ECO, urmata deatare mecanica.

     In cazul existentei unui strat vechi de rugina, este preferabil sa se foloseasca Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP.

     Produsul este recomandat pentru suprafete din otel si metal: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.

     Diluarea se va face cu Diluant Alchidic EMEX.

     Acest tip de grund poate fi folosit cu rezultate foarte bune in sistem cu oricare dintre vopselele decorative pe baza de rasini alchidice grase ca: Email Alchidic Premium EMEX GOLD, Email Extracolor EMEX sau Vopsea Satinata EMCOLOR, s.a.

     Este recomandat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane.

     Nu se recomanda pentru tabla zincata noua sau pentru inox.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Grund-Alchidic-Economic-Anticoroziv.pdfAnunt Video - Prezentare Video

Anunturi Similare

Top