Pentru o experienţă mai bună, vă rugăm să schimbaţi browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii Anunt

Constructii Materiale de Constructii

Grund Anticoroziv de Cuptor Alchido-Melaminic EMEX


  • Grund Anticoroziv de Cuptor Alchido-Melaminic EMEX

DESCRIERE ANUNT

PRET : 18 RON(Pret fix)
TIP ANUNT : Vinde
DATA : 15 iunie 2018
CONDITIE : Nou
GARANTIE : Da
LOCATIE : Jilava, România
Evalueaza si Tu!

     Grundul Anticoroziv Alchido-Melaminic EMEX este un produs profesional, monocomponent,cu uscare la aer sau la cuptor, pe baza de rasini alchidice medii, rasini melamino – formaldehidice, pigmenti, aditivi specifici, agenti anticorozivi ecologici de ultima generatie fara saruri de plumb sau crom, pasta de aluminiu, extenderi, aditivi si solventi organici, cu rezistenta mare si aderenta excelenta la suport, folosit ca strat primar in vederea protejarii elementelor metalice expuse in medii agresive. Culori de baza: rosu, gri, galben, negru.

Caracteristici principale:

– Aderenta superioara la suport;

– Putere mare de acoperire;

– Aplicare usoara;

– Etalare buna;

– Duritate buna;

– Aspect mat;

– Timp scurt de uscare;

– Rezistenta la intemperii, saruri, medii alcaline si acide, apa;

– Rezistenta mare la hidrocarburi, agenti corozivi, uleiuri minerale .

Domenii de Utilizare:

     Grundul Anticoroziv de Cuptor EMEX cu uscare la aer sau cuptor este destinat utilizarii profesionale ca strat primar atat pentru protectia anticoroziva a elementelor metalice expuse la medii agresive cat si a elementelor de caroserie si piese auto sau utilaje (macarale, poduri, stivuitoare, etc.).

     Produsul nu se va folosi pentru acoperirea suprafetelor care au mai fost vopsite sau protejate, decat dupaatirea completa a straturilor anterioare.

     Pentruatarea completa a suprafetelor care au mai fost vopsite, se recomanda aplicarea prealabila a unui decapant EMEX CM CLEANER, sau decapant ecologic EMEX PC ECO, urmata deatare mecanica sau, de preferat sablare, conform instructiunilor din Fisa Tehnica.

     In cazul existentei unui strat vechi de rugina, se va folosi Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP.

     Produsul este recomandat prioritar pentru zone expuse corodarii agresive, caroseriilo si pieselor auto sau de utilaje, dar poate fi folosit pe orice alte suprafate metalice: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc.

     Acest grund este folosit cu rezultate excelente in sistem cu Emailul tip Auto pentru Utilaje EMEX, dar este compatibil cu toate vopselele alchidice, cu conditia respectarii instructiunilor de aplicare.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Grund-Alchido-Melaminic-Cuptor.pdfAnunt Video - Prezentare Video

Anunturi Similare

Top