Pentru o experienţă mai bună, vă rugăm să schimbaţi browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii Anunt

Constructii Materiale de Constructii

Impregnant pentru Hidrofobizare Beton EMEX CONCRETE


  • Impregnant pentru Hidrofobizare Beton EMEX CONCRETE

DESCRIERE ANUNT

PRET : 29 RON(Pret fix)
TIP ANUNT : Vinde
DATA : 14 iunie 2018
CONDITIE : Nou
GARANTIE : Da
LOCATIE : Jilava, România

     Solutia de Hidrofobizare pentru Impregnarea Betonului EMEX CONCRETE este un produs profesional, pe baza de silani, diluabil cu apa, recomandat pentru conferirea de proprietati hidrofobe betonului, betonului armat si in general suprafetelor minerale, crescand semnificativ durata de viata a acestora si permitand structurii sa respire. Produsul are o buna putere de penetrare si o actiune eficienta de reducere a permeabilitatii suportului fata de apa sau umezeala si de marire a rezistentei fata de infiltrarea sarurilor si efectele de oxidare.

Caracteristici principale:

– Reduce coroziunea;

– Respinge eficient apa;

– Reduce infiltrarea sarurilor;

– Reduce conductibilitatea termica.

– Minimizeaza rata de carbonatare;

– Rezistenta la medii alcaline;

– Putere de penetrare pana la 10 mm;

– Reduce permeabilitatea fata de umezeala;

– Reduce riscul de exfoliere datorat inghetului.

Domenii de Utilizare:

     Solutia de Hidrofobizare pentru Impregnarea Betonului EMEX CONCRETE este destinat suprafetelor din beton ciment sau alte materiale de baza minerala, in vederea conferirii de proprietati de prezervare impotriva actiunii apei, a sarurilor sau altor substante corozive prezente in atmosfera, prevenind efectele de oxidare, care in timp pot afecta materialul de structura, ducand la chiar la exfoliere.

     Produsul are o putere mare de penetrare (pana la 10 mm) si rezistenta la apa sau umezeala remanenta.

     Solutia de Impregnare Beton este recomandata pentru protejarea peretilor supraterani verticali, impotriva umezelii si a degradarii, impotriva ploii cu vant sau a patrunderii agentilor clorurati. Suprafetele cel mai des intalnite sunt: betoane si zidarii din caramida, fatade prefabricate, panouri din beton, piatra naturala sau artificiala, blocuri de piatra, pavele din beton, teracote (cahle sau mici placute ceramice), substraturi pentru vopsele pe baza de silicati minerali. Produsul pastreaza in totalitate aspectul texturii suportului.

     Produsul se preteaza numai la suprafete noi, ce nu au mai fost vopsite.

     Suprafetele ce urmeaza a se acoperi cu Solutia pe Baza de Silani pentru Hidrofobizare se desprafuiesc si se degreseaza corepunzator, pentru eliminarea oricaror urme de murdarie sau grasimi. Suprafetele trebuie sa fie dure si compacte, fara tendinta de exfoliere sau fisurare.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Solutie-Hidrofobizare-Beton.pdf

Creare & Promovare Magazin Online cu Sistem de Plata Integrat si Livrat in Sistem Rapid! www.crearemagazinonline.bizAnunt Video - Prezentare Video

Anunturi Similare

Top