Pentru o experienţă mai bună, vă rugăm să schimbaţi browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii Anunt

Constructii Materiale de Constructii

Lac pentru Parchet si Mobila EMEX


  • Lac pentru Parchet si Mobila EMEX

DESCRIERE ANUNT

PRET : 24 RON(Pret fix)
TIP ANUNT : Vinde
DATA : 11 iunie 2018
CONDITIE : Nou
GARANTIE : Da
LOCATIE : Jilava, România
Lac pentru Parchet si Mobila EMEX
5 (100%) 2 voturi

     Lacul pentru Parchet si Mobila EMEX este un produs monocomponent, profesional, pe baza de rasina uretano-alchidica, aditivi specifici si solventi, slefuibil, cu calitati superioare de finisare a suprafetelor din lemn, cu duritate mare si rezistenta la detergenti si agenti chimici. Se foloseste in aplicatii atat casnice cat si industriale, pentru finisarea parchetului sau a dusumelelor, a altor suprafete din lemn de diverse esente, dar si a mobilei. Se remarca prin rezistenta deosebita la agenti de patare, cum ar fi ceaiul, cafeaua, fructele, etc.

Caracteristici principale:

– Produs monocomponent;

– Aplicare usoara;

– Elasticitate buna;

– Etalare de exceptie;

– Duritate mare;

– Rezistenta la apa;

– Rezistenta buna la uzura si zgariere.

– Rezistenta la patare (cafea, suc de fructe, ceai, etc.);

– Luciu superior, persistent.

Domenii de Utilizare:

     Lacul pentru Parchet si Mobila EMEX este destinat aplicarii atat casnice cat si industriale, pentru finisarea parchetului sau a dusumelelor, a altor suprafete din lemn de diverse esente, dar si a mobilei.

     Suprafetele ce urmeaza a se acoperi cu lac de parchet acrilo-uretanic se rascheteaza, apoi se slefuiesc cu hartie abraziva de granulatie medie, pana la indepartarea tuturor asperitatilor; praful rezultat se indeparteaza cu perii cu par moale, lavete din material textil, sau prin aspirare.

     In cazul in care suprafata a mai fost lacuita, se recomanda indepartarea completa a stratului anterior prin acelasi procedeu ca si la parchetul nou, raschetare urmata de slefuire. Se are in vedere indepartarea oricaror urme de murdarie sau grasime impregnata in fibre

     In cazul in care protectia anterioara este foarte buna, se va slefui doar, cu hartie abraziva si se va indeparta praful rezultat. In mod obligatoriu, insa, se vor face teste de compatibilitate cu stratul anterior si se va trece la lacuire doar daca acestea corespund.

     Aplicarea lacului de parchet se va face in minim 2 straturi. Pentru rezultate optime se recomanda aplicarea a 3 straturi.

     In cazul aplicarii pe mobila se va urmari deasemeni bunaatare a suportului, aplicarea facandu-se in mod obligatoriu in 3 straturi. La primele doua straturi se va proceda la o slefuire intermediara, cel de-al treilea fiind stratul final, ce nu se mai slefuieste.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Lac-de-Parchet.pdfAnunt Video - Prezentare Video

Anunturi Similare

Top