Pentru o experienţă mai bună, vă rugăm să schimbaţi browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii Anunt

Constructii Materiale de Constructii

Solutie pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP


  • Solutie pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP

DESCRIERE ANUNT

PRET : 13 RON(Pret fix)
TIP ANUNT : Vinde
DATA : 13 iunie 2018
CONDITIE : Nou
GARANTIE : Da
LOCATIE : Jilava, România
Evalueaza si Tu!

     Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP este un produs profesional, pe baza de acizi slabi si tari, saruri sulfurate, agenti tensioactivi si solventi organici, realizat special atat pentruatarea in totalitate a ruginii sau tunderului de pe suprafetele metalice cat si pentru tratarea si pregatirea speciala, prin fosfatare, a acestora in vederea vopsirii sau galvanizarii.

     Solutia de fosfatare este folosita si pentru indepartarea contaminantilor organici, cum ar fi grasimile, de pe orice fel de suprafete metalice.

Caracteristici principale:

– Indeparteaza eficient rugina si tunderul;

– Reactie foarte rapida;

– Randament bun laatare;

– Timp scazut de contact;

– Consum scazut;

– Actiune limitata la zonele afectate;

– Actiune de fosfatare;

– Actiune asupra altor contaminanti;

– Buna pregatire pentru acoperiri chimice.

Domenii de Utilizare:

     Solutia pentru Indepartarea Ruginii EMEX RUST STOP este un produs profesional deatare si fosfatare a suprafetelor metalice utilizat in vederea pregatirii pentru vopsire sau acoperire electrochimica.

     Este folosit deasemenea pentru indepartarea altor contaminanti, cum ar fi grasimile, de pe suprafetele de acoperit.

     Pentru zone puternic afectate, incarcate de rugina, grasimi sau alti factori contaminanti, se recomanda pregatirea mecanica prealabila (perii de sarma, hartie abraziva, etc.).

     Produsul se aplica numai cu pensula, sau in bai de spalare, special amenajate. Dupaatarea totala a suportului, acesta va fi spalat cu apa rece pentru indepartarea substantelor anorganice si apoi uscat. Grunduirea suprafetelor va fi facuta in maxim 2 ore

     Produsul nu impune nici o restrictie in ceea ce priveste tipul de grund ce va fi aplicat, acesta fiind selectat doar in functie de suport, aplicatie si performantele dorite.

     Poate fi folosit deasemenea si produsul EMEX DUAL PROTECT, ce combina calitatile de protectie si inhibare anticoroziva ale grundului, cu cele decorative ale emailului alchidic.

     Solutia pentru indepartarea ruginii are aceeasi actiune eficienta pentru orice tip de suprafata metalica, indiferent de destinatia acesteia.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Solutie-Indepartarea-Ruginii.pdfAnunt Video - Prezentare Video

Anunturi Similare

Top