Pentru o experienţă mai bună, vă rugăm să schimbaţi browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii Anunt

Constructii Materiale de Constructii

Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT


  • Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT

DESCRIERE ANUNT

PRET : 6 RON(Pret fix)
TIP ANUNT : Vinde
DATA : 14 iunie 2018
CONDITIE : Nou
GARANTIE : Da
LOCATIE : Jilava, România

     Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT este o formulare de generatie noua, pe baza de polimeri acrilici, fileri si aditivi speciali, cu adaos de granule de marmura de diverse marimi, destinat finisarii decorative superioare a tencuielilor, cu aspect final structurat, zgariat. Are principala proprietate de a respinge atat apa (ajutand totodata la impermeabilizarea suportului), cat si murdaria. Are o aderenta foarte buna la suport si rezistenta la intemperii. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS, sau poate fi colorata cu paste de colorare.

Caracteristici principale:

– Respinge apa si murdaria;

– Permite respiratia peretelui;

– Rezistenta mare la intemperii;

– Aderenta excelenta la suport;

– Aplicare si intretinere usoara;

– Rezistenta mare la UV;

– Rezistenta la fungi si mucegaiuri;

– Rezistenta buna la zgariere;

– Rezistenta mare la inghet-dezghet.

Domenii de Utilizare:

     Tencuiala Decorativa Impermeabila EMEX AQUA PROTECT, datorita rezistentei marite la apa si a capacitatii de impermeabilizare a suportului este folosita mai ales pentru protejarea si acoperirea suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, expuse actiunii directe intemperiilor si factorilor de *****, pastrandu-se posibilitatea de obtinere a efectelor vizuale.

     Aceasta tencuiala, desi produs de ultima generatie, de mare performanta poate fi obtinuta la un pret foarte accesibil. Tencuiala este rezistenta la actiunea apei, mentinand un strat impermeabil, si a factorilor de *****, pastandu-si calitatile indiferent de zona geografica (zone montane expuse la ceata, ploaie etc., zone litorale cu expunere la actiunea sarii, etc.).

    Pentru aplicare sunt agreeate majoritatea suprafetelor de baza minerala: tencuieli cimentice moderne, beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.

     Suprafetele vor fi in mod obligatoriu amorsate cu Grund de Amorsare cu Cuart pentru Tencuieli EMEX, care are si rolul complementar de a crea puncte de ancora in vederea maririi aderentei tencuielii la suport.

     In cazul in care exista zone atacate de mucegai sau fungi, acestea vor fi tratate cu Sanitizant Forte EMEX.

     Se va aplica un prim strat de Vopsea Superlavabila de Exterior EMEX, ca strat de fond.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Tencuiala-Decorativa-Impermeabila.pdfAnunt Video - Prezentare Video

Anunturi Similare

Top
-