Pentru o experienţă mai bună, vă rugăm să schimbaţi browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii Anunt

Constructii Materiale de Constructii

Vopsea Superlavabila Exterior EMEX – Bidon 24 Kg


  • Vopsea Superlavabila Exterior EMEX – Bidon 24 Kg

DESCRIERE ANUNT

PRET : 122 RON(Pret fix)
TIP ANUNT : Vinde
DATA : 11 iunie 2018
CONDITIE : Nou
GARANTIE : Da
LOCATIE : Jilava, România
Vopsea Superlavabila Exterior EMEX – Bidon 24 Kg
5 (100%) 2 voturi

     Vopseaua Superlavabila de Exterior EMEX este un produs hidrosolubil de calitate superioara, pe baza de polimeri acrilici de tip Latex, pentru zugravirea suprafetelor exterioare, cu putere mare de acoperire, aderenta foarte buna la suport si aspect mat. Aplicata corect, acest tip de vopsea lavabila are o rezistenta mare la intemperii, fara deterioarea aspectului. Contine biocizi ecologici, de ultima generatie, lucru ce ii confera o buna rezistenta la fungi si mucegaiuri. Se fabrica in orice nuanta conform cartelei NCS, sau poate fi colorata cu paste de colorare.

Caracteristici principale:

– Aderenta mare la suport;

– Putere mare de acoperire;

– Grad de alb ridicat;

– Timp de uscare redus;

– Lavabilitate;

– Rezistenta mare la UV;

– Rezistenta la fungi si mucegaiuri;

– Rezistenta buna la lovire si intemperii;

– Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa.

Domenii de Utilizare:

     Vopseaua Superlavabila de Exterior EMEX este folosita pentru protejarea si finisarea superioara a suprafetelor exterioare ale cladirilor civile si industriale, noi sau vechi, de diverse structuri.

     Desi acest tip de vopsea lavabila are o rezistenta foarte buna la intemperii, umezeala, factori climatici, etc., nu este indicata pentru zonele expuse direct murdaririi in exces, prafului, grasimilor sau abraziunii (ex.: borduri, parapeti pe sosele, pasaje etc.). Este recomandata pentru zonele de expunere medie, atat la cladirile civile cat si la cele industriale.

     Se foloseste ca strat final in vederea acoperirii urmatoarelor tipuri de suprafete de baza minerala: beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.

     Se mai poate folosi cu succes pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, azbociment, polistiren expandat.

     Zonele atacate de mucegai sau fungi vor fiatate cu Sanitizant Forte EMEX.

     Este necesara pregatirea prealabila a suprafetelor noi sau revopsite, inainte de aplicarea vopselei. In mod obligatoriu, suprafetele noi vor fi pregatite cu Amorsa de Perete EMEX sau cu Amorsa Antimucegai EMEX.

Fisa Tehnica: https://emex.ro/Doc/Vopsea-Superlavabila-Exterior-Emex.pdfAnunt Video - Prezentare Video

Anunturi Similare

Top