Pentru o experienţă mai bună, vă rugăm să schimbaţi browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Beneficii

ANUNTURILE PROMOVATE – PROMOVARE EFICIENTA

De ce sa mi promovez anuntul sau anunturile?

 Anunturile Promovate apar Intodeauna INAINTEA anunturilor gratuite, pe Prima Pagina si in Toate Paginile site-ului! Anunturile Promovate au Expunere Maxima, efectiv va ajuta sa cresteti sansele sa vindeti mai repede Serviciile sau Produsele voastre.

Anunturile Promovate ies in evidenta deoarece sunt marcate cu, Culoare Rosie sau Portocalie si au Vizibilitate Maxima pe site!

Deoarece zilnic rulam diverse campanii cu plata, aceste anunturi sunt si vor fi vizualizate in toate orasele Romaniei dar si International. Fie ca te afli in Romania sau in afara Romaniei, anunturile tale vor fi vizualizate de oriunde si este o sansa buna sa vinzi sau sa promovezi prin noi la preturi mici!

Acestea sunt distribuite si in reteaua noastra de Social Media: Facebook, Twitter, Pinterest etc

Anunturile Promovate, dupa perioada de expirare a promovarii, nu vor fi sterse, ele isi vor schimba status-ul automat in anunturi gratuite si vor fi vizibile pe site pana decideti cand sa le stergeti!

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

RECLAMA PRIN BANNERE

Daca aveti un website sau o afacere si doriti sa obtineti vizibilitate maxima, puteti opta pentru oferta nostra de Reclama sub forma de Banner.

Acesta va fi vizibil pe pagina principala si pe toate paginile site-ului, trimitand utilizatorii catre website-ul dumneavoastra printr-un simplu click. Este cea mai buna modalitate de a atrage clientii interesati.

Se accepta orice tip de banner.

Banner-ele pot fi imagini JPG/JPEG, GIF static sau PNG. Reclama va fi vazuta in toate paginile si de toti vizitatorii si utilizatorii siteului in toata Romania si Internatinal

Contractul va fi lunar si se poate intrerupe oricand.

Pretul este unul special, 600 RON pe luna (tva inclus), redus de la 1200RON!

 Pentru aceasta oferta, va rugam sa ne contactati completand forumlarul de contact de mai jos sau sa ne contactati telefonic la nr. 0730.656.166

Raspundem solicitarilor de Luni – Vineri intre 9am si 6pm

 

Top