Pentru o experienţă mai bună, vă rugăm să schimbaţi browser-ul la CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Cum imi promovez anuntul sau anunturile inainte si dupa efectuarea platii?

Cum imi promovez anuntul sau anunturile inainte si dupa efectuarea platii?
5 (100%) 1 voturi

Cum aleg un Pachet de Promovare sa-mi Promovez Anuntul sau Anunturile?

1. Alege pachetul de promovare dorit

2.Urmati pasii indicati completand formularul de plata. Dupa efectuarea platii pentru pachetul dorit, veti primi prin email factura fiscala. Pachetul de promovare vi se aloca automat contului dumneavoastra.

Daca deja aveti anunturi create, din contul dumneavoastra dati click pe cel care doriti sa-l promovati si la optiunea (Contul tau este cu plata? Pentru a Promova Acest Anunt click aici)  si selectati: DA,  iar anuntul dumneavoastra isi va schimba statusul din anunt gratuit in anunt promovat si il puteti vizlualiza in lista de sortare si in toate paginile site-ului.

3. Daca nu ati creat nici un anunt gratuit, creati unul, dupa ce-l creati, din contul dumneavoastra aveti optiunea de a alege anuntul pe care doriti sa-l promovati urmand pasii de mai sus.

4. Daca doriti sa promovati mai multe anunturi, dupa efectuarea platii, adaugati cate anunturi gratuite doriti sa promovati iar apoi le puteti schimba statusul in Anunturi Promovate prin bifarea acestora in Anunturi Promovate, exact ca la pasul anterior, din contul dumneavoastra de client.

Daca aveti nevoie de ajutor, va stam la dispozitie, prin email admin@primulanunt.ro si telefonic la nr:  0730656166 de Luni – Duminica. intre orele 10:00 – 22:00

Raspundem in mai putin de doua ore la orice email trimis catre noi.

Toate preturile contin TVA inclus. Dupa efectuarea paltii veti primi pe email factura fiscala.

ALEGE DE AICI PACHET DE PROMOVARE

Top